torstai 31. elokuuta 2006

Keltainen paratiisi

Heipä hei pitkästä aikaa! * Pieni Viiniblogi * on saanut vihdoin muutettua maallisen tomumajansa vihreämpien puulaakien äärelle :) ja niinpä meillä onkin nyt arvosteltavana teemaan sopiva lesti; Keltainen paratiisi (puulaakin tuotenumero ?????). Hintaa tällä kukkaispullolla on ???? ja tilavuutta 0,75 litraa.
Kysymysmerkit siksi, ettei puulaaki enää tunne ko. tuotetta (ainakaan nettisivuillaan)?!?! ja niinpä näistä "tupareista" taisikin tulla nyt hautajaiset???
Mutta ei vajota masennukseen, vaan viedään hautajaiset ilolla loppuun, kuten kunnon Mardi Gras-tyyliin konsanaan ;) sillä "jotain pitää päättyä, jotta jotain uutta voisi alkaa"...
Ja mukana bileissä jälleen tuttu-ja-turvallinen vierailija V!

V: Pullo on komia! kun sen avaa ja klasiin ja nuuhkaisee klasia niin haisoo hyvälle. Kun maistaa -perkeleen hapan -> laitamme vichyvettä sekaan, niin maistuu H-Y-V-Ä-L-L-E!

I: Krooh - pyyh... pää on kuin lentokentän laidalla liehuva repaleinen tuulipussi...

Ä: Sinkkuelämää-sarjaa seuratessa leijaili olkkariin makea tuoksu. Jäsenet V ja I olivatkin erikoisen pullon aukaisseet ja näin makeanpersolle houkutuksen asettaneet. Hyvää niin tuoksultaan kuin maultaankin.

Arvosanat (asteikolla 4-10):
V: 8½.
I: 8½.
Ä: 8+.



Vinkki: Viini paranee vanhetessaan, sanoo sananlasku? tai ainakin joku sanonta. Mutta voi käydä myös näin, kuten nyt: puulaaki suuressa viisaudessaan vetääkin tuotteen pois hyllyiltään (varoittamatta?). Emme kehoita alkoholismiin, mutta hamstraamiseen kylläkin: jos löydät mielestäsi hyvän juoman, niin osta sitä samantien toinenkin pullo - huomenna se voi olla myöhäistä!

j.k. Bongattu tien päällä (1.9.2006) paikallisliikenteen bussi, jonka kyljet teipattu Keltainen Paratiisi-teemalla!? so, missä viini, kun mainostuskin (vielä) rulaa???

Ei kommentteja: