perjantai 25. toukokuuta 2007

Andre Stentz

Moi moi vaan! * Pieni Viiniblogi * löytää uutta päivitettävää tänne sivuille I:n työpöydän paperipinoista :) X-files vaiko peräti W niin kuin wine eli W-files?!
Anyway, unohduksen pölystä löytyi seuraava arvostelu: Andre Stentz Riesling luomuvalkkari (puulaakin tuotenumero 008121). Hintaa putelilla on huimat 13,37 euroa ja tilavuutta vakiot 0,75 litraa. Kannattiko Andre kaivaa esille vai unohtaako uudestaan? tuoko hinta laatua vai kus... siis huijataanko meitä vihreillä arvoilla?

I: Tosi tiukka tuoksu lasissa; vaikea määritellä... sitruunainen ainakin. Vesimäinen, makea ensimaku. Pehmeä jälkimaku. Vaaleampaa kuin Mexicon Sol-olut; tähänkin voisi sopia sitruunaviipale lasin reunaan :)
Erittäin juotava, omanlaisensa - ei tule äkkiä mieleen vastaavaa valkkaria.
Pelittää Juustoportin Brandy-pähkinäjuuston kanssa yhteen. Menee päähän pehmeän hiipivästi kuin Muhammad Alin vasuri with pumpulihanska. Ali rulez!


Ä: Ihanaa! Rankka työviikonloppu takana, näin on hienoa palkita, kiitos I!!!
Pehmeys, notkeus, sulavuus. Voisi sanoa että olisiko ensimmäinen viini tämän blogin aikana (Älä pidä muita blogeja - I:n huom.), ettei ole aivan pakko saada samaan aikaan muuta suuhunpantavaa. Tosin juusto sopii mainiosti. Se riittää.
Kerrassaan mainio tuttavuus!


Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 10-.
Ä: 9½.Vinkki: Jos ja kun haet tämän viinin pöytääsi, niin hae myös luomusitruuna (myydään hyvin varustetuissa elintarvikemyymälöissä) ja viipaloi se poikittaissuunaisesti noin 3 milliä paksuihin siivuihin. Kaada viilennetty Andre lasiin, pistä lasin reunaan sitruunanviipale ja nauti. Toimii!
- pakkohan tämä oli testata kun puheeksi tuli-

Ei kommentteja: