sunnuntai 28. huhtikuuta 2024

Sangre de Toro Organic White Blend 2022 kartonkitölkki

 
Kun narsissi kukkii, tai ainakin melkein ja melkein jo vappu! Etukäteiskevennystä otetaan nyt tulevaan työväen juhlaan(?) Suomen hallituksen leikkauslistan varjossa; espanjalainen luomu valkoviini Sangre de Toro Organic White Blend 2022 (puulaakin tuotenumero 587608) ja kartonkitölkissä. Hinta 10,98 euroa ja tilavuus tasan 1 litra. Paistaako aurinko duunarin juhlapäivänä vai meneekö elo pilveen?

I: Äärimmäisen rasittavan, liikenne- ja ihmisruuhkaisen kauppalauantain jälkeen puulaakista pikaisesti napattu valkkari Sangre Del Toro maistuu hiukan viileänä mukavan pirteältä ja aavistuksen jopa makealta, vai kuvittelenko kaiken? Anyway, tämä viini tässä tilanteessa on tosiaan paikallaan; piristävä vaikutus. Cheddar-Oltermannin kanssa oikein oiva juotava.

Ä: Kepeä kuin kirpakka kevättuulahdus, lämmittää kuin pilvenraosta kevätaurinko. Juuston kera maku pyöreytyy. Kiitos, toinenkin lasillinen.

Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 9+.
Ä: 9½.


Vinkki: Nämä arjen viiniduunarit I & Ä kuuntelivat tätä arvostelua tehdessä kasariajan skamusiikkia: Bad Manners - Ska 'n' B. Lip Up Fatty! Suosittelemme, täydellistä rentoutus- ja tanssimusaa tulevaan vappuun :)


p.s. Tämä on 496. julkaisu by * Pieni ViiniBlogi * 
* Viiniarvosteluja jo vuodesta 2005 * Sama blogi, samat tekijät  *

Ei kommentteja: