sunnuntai 16. huhtikuuta 2023

Valittu Tuisku 2022 muovipullo

 
Aurinkoista huhtikuun sunnuntain aamupäivää mennään ja radiossa Kansan Radio. Ei anneta sen häiritä tunnelmaa, vaan annetaan valon tulvia huoneeseen, kun laseihin kaadetaan espanjalaista luomua, valkoviiniä nimeltään Valittu Tuisku 2022 muovipullo (puulaakin tuotenumero 905262). Hinta on 12,48 euroa ja tilavuus tällä pet-muovipullolla 1,0 litra. Tuleeko Tuiskusta * Pienen ViiniBlogin * valittu?

I: Kirkas. Kuulas. Hiukan pehmeä maku. Hyvinkin juotava. Maistuu oikein hyvin kotimaisten juustojen ja saaristolaisleivän eli Nauvon limpun kanssa. 
Huonompiakin nimikkoviinejä on maisteltu tässä * Pienen ViiniBlogin * 18 vuoden aikana - aikaperspektiivi huomioiden tämä on hyvä viini :)

Ä: Jopas on, tuumasi Ä, kun puulaakin hyllyssä tämän pullon näki. Toivoi, että viinissä yhdistyy pohjoisen kuulaus ja Espanjan lämpö. Ja kyllä! Pettyä ei tarvitse. Paitsi siihen, ettei saman tien ostanut kahta pulloa!

Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 9½.
Ä: 10.


Vinkki: Viikonlopun puheenaihe tuntuu olevan Olkiluoto 3:sen virallinen valmistuminen - vain 14 vuotta myöhässä. Mutta sekään ei meitä haittaa, kun laseissa on Valittua :)

Ei kommentteja: