tiistai 2. syyskuuta 2008

Maestro Italiano 2006

Kiitos kiitos, kaunis kiitos kaikille Teille onnitelleille lukijoillemme :D
Paluu puulaakin hyllyille, ainakin toistaiseksi, tapahtuu lahjaviinin kera, jonka saimme häälahjaksi: Maestro Italiano Merlot Cabernet Sauvignon 2006 (puulaakin tuotenumero 463487). Hintaa kuoronjohtajalla näemmä 8,99 euroa ja tilavuutta 0,75 litraa. Ottiko Maestro yleisön, vieläpä kotimaisella tilaviinillä hurmatun, haltuunsa vai kaikuivatko sulosoinnut kuuroille korville?

I: Tuoksu antaa odottaa huomiselle kamalaa krapulaa... noh, kai se on tämäkin "haaste" otettava vastaan - mikäs tässä on ottaessa, kun on Ä:n hurmaava seura ja erilaisia juustoja :)
Ensimaku on kovin tuttu, kun vain muistaisi että mistä viinistä... niin se viini vie muistin ;) Kuivahko, rypäleinen, niin Merlot. Vesimäisyyttä jälkimaussa. Väri tummanpunainen. Eli kaikki teoriassa ok. Mutta SE JOKIN eli persoonallisuus?
Menee päähän, joo. Mutta jotain tästä uupuu...


Ä: Tuoksu täyteläinen, imelähkö, pehmeä. Alkumaussa korkkia, nahkaa ja hivenen tuhkaa. Väri kauniin syvä. Tätä nauttiessa tulee arvokas olo.
Muutaman kulauksen jälkeen vatsassa tuntuu lämpö ja puna nousee poskille.
Jes, hyvä fiilis!


Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 8½.
Ä: 9½.Vinkki: Villapaita päälle, myös se norjalainen käy - ja ulos alkavaan ruskaan... eväskoriin vaikkapa nyt arvosteltu Maestro sekä suolakeksejä + juustoja :) Luonto on kohta kauneimmillaan!

Ei kommentteja: