lauantai 17. huhtikuuta 2021

Gato Negro Cabernet Sauvignon Shiraz kartonkitölkki

 

Hyvää lauantai-iltaa kaikille tasapuolisesti. Tänään otamme maistiaiset kartonkitölkistä, jonka kuvituksena on musta kissa. Tämä kestävän kehityksen sertifioinnin omaava punaviini on nimeltään Gato Negro Cabernet Sauvignon Shiraz kartonkitölkki (puulaakin tuotenumero 405698). Hinta on 9,98 euroa ja tilavuus tasan yksi litra eli 1,0 litraa. Onko litrahinta kohdillaan? Se selviää nyt.

I: Edessä on siis ns. tavisvinkku (ei luomu, ei reilua kauppaa tai ei vegaani) vaan mitä tässä yhteydessä tarkoittaa tuo "kestävän kehityksen sertifiointi"? Kartonkitölkkiäkö?
Shirazmainen täyteläinen alku, joka kääntyy lievään tunkkaisuuteen ja väljähtyneisyyteen; no huh. Ei pahemmin houkuttele uuteen lasilliseen. Tiukan päänsäryn musta uhka leijuu otsalohkon korkeudella. Tämä tästä.
 
Ä: Kitkerän katkeraa, liian vahva maku, ei nauttia pysty. Toki Aura-sinihomejuusto piparilla loiventaa kitkeryyttä. Kissasta plussa.
 
Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 6.
Ä: 6½ ilman syötävää / 7+ syötävän kanssa.
 
 
Vinkki: Vaikka kevätaurinko nyt hyväileekin kaupunkiasujaa, niin ei kai kannata lähteä puistoon parveilemaan? Kun on se korona vielä täällä keskuudessamme...

Ei kommentteja: