maanantai 28. syyskuuta 2009

Fairhills Dry White 2008

Reilua kauppaa ja tutulla tuotemerkillä tarjoaa eteläafrikkalainen Fairhills Dry White 2008 (puulaakin tuotenumero 520697). Hintaa 7,76 euroa ja tilavuutta 0,75 litraa. Yllättääkö kuiva valkoinen arvostelijamme?

I: Raikas, kirkkaankeltainen. Tuttu kirpeän kuivahko maku. Söinkö sitruunan? Samanlaista kuin aiemmatkin vuosikerrat - hetkinen! Onkos tätä sittenkään ollut? Jotenkin on tuo nimi kyllä tuttu... mitäpä tästä muutakaan sanoisi kuin että: Maistuu!

Ä: Viehkeä, raikas, konstailematon, pehmeä, kuulas, suora ensimaku. Tuoksussa sadetta ja kastetta. Jälkimaussa selkeyttä, vahvuutta.
Aivan erityisen upea viini viikonlopetukseen hyvässä, aidossa seurassa. Pienen hetken arjen luksusta!


Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 9½.
Ä: 10.Vinkki: * Pieni Viiniblogi * suoritti hiljattain kaksoissokkovertailua saman viinin kohdalla ja niin vain kävi, että eroa pullojen sisällöistä löytyi.
Sivujuonne asiassa on se, ettette Te rakkaat lukijamme huomanneet sitä - ainakaan annetun palautteen perusteella!
Ensimmäinen arvostelu ei herättänyt yhtään kommentointia, kun toinen arvostelu samasta viinistä kirvoitti paljon kommentteja... jopa niin paljon, että webmasterimme meinasi hautautua niihin ja osa kommenteista oli suorastaan julkaisukelvottomia, osa taasen hyvinkin asiallisia.

Tässä ensimmäinen arvostelu ja
tässä toinen arvostelu samasta viinistä.

Kyseessä on siis Durius Tempranillo 2005.

Kiitos kuitenkin kaikista kommenteista :) Säälikää jatkossa webmasteriamme... ;)

Ei kommentteja: