sunnuntai 21. elokuuta 2005

St. Ursula Ornament

Samalta reissulta, kuin edellinen punaviini Don Sancho, Puulaakin muovikoriin tarttui myös tämä; saksalainen luomuvalkoviini (Puulaakin tuotenumero: 007733).
Hintaa on 6,90 euroa ja tilavuus 0,75 ltr.

I: Ohhoh, täällä olikin jo viinipullo pöydässä valmiina :)
*miellyttävä yllätys, kun saapuu väsyneenä työhuoneelta*
Valkoviiniksi yllättävän neutraali alkumaku, mutta miellyttävä, jälkimaku viipyilee. Tätä jää maistelemaan huulilla ja pyörittelemään lasia... ei hassumpaa kokonaisuutena. Miellyttää varmasti useampaakin suuta, oli sitten valkoviinistä mikä käsitys tahansa. Kyllä tätä voi hyvällä omallatunnolla parit kohtuuisot lasilliset naukkailla ennen nukkumaanmenoa, vaikka aamulla onkin tiedossa auton rattiin istuminen :)


Ä: Oi, ihanaa. Luomua ja valkkaria vielä, kiitos Rakkaani!
"Lasten nukahdettua hän hiippaili kohti jääkaappia (kun ei ole kunnon viileäkaappia viiniä varten), päätti ratkaista monimutkaisen korkinavaajan mysteerin ja päästä tavoittelemaan täydellistä humalaa."

Oh, ei mitään naposteltavaa tarvitse, ei. Suussa napsahtelevaa, sopivasti ajatuksenjuoksua pehmentävää ja tähän hetkeen rauhoittavaa. Mitä? Nestlen omistuksessa? Ei voi olla totta! *Silmät kipunoivat pettymystä*
Se siitä eettisyydestä.... :(


Arvosanat (asteikolla 4 - 10):
I: 9-, Täh?! Nestleä?! no sitten 6½.
Ä: Maku 10½, Nestle-tiedon jälkeen 4-.Vinkki: Viinien eettisyys kannattaa tarkistaa etukäteen! esim. Puulaakin nettisivuilta tai myyjältä, ettei tule moraalista krapulaa. Meillä sitä saattaa huomenna olla...

Ei kommentteja: