perjantai 19. huhtikuuta 2013

Signos de Orígen La Vinilla 2011

Urbaanin sykkeen keväisiä hiekkapölyjä huuhtelevat I ja Ä nyt Signos de Orígen La Vinilla 2011 luomuvalkkarilla (puulaakin tuotenumero 561777). Hintaa 14,89 euroa ja tilavuutta 0,75 litraa. Poistuivatko pienhiukkaset nieluista vai kasvoiko sinne kaktus, yksi kummallekin tai useampi?

Ä: Kauniin kuultava, keltainen väri. Ylväässä tuoksussa hedelmäisyyttä, poreitakin. Tyylikäs makuaistimus juhlalliseen hetkeen.
Tätä viiniä voisi tarjota elämän huimilla etapeilla, tosin myös itsen hellimiseen arjen pyörityksessä.
Joka tapauksessa: Erityinen viinin erityisiin hetkiin.


I: Jo tuoksusta sen huomaa; nyt on jotain parempaa tarjolla. Makeahko, täyteläinen, hedelmäinen kuin viiden hedelmän mehu. Jälkimaku on pehmeä. Nousee pehmeästi kuin hissiuutuus.
Hintaa on, mutta saa sille vastinettakin. Fantastinen viini pitkiin keskusteluihin, auringonlaskuihin. Tulee ostettua toistekin :)


Arvosanat (asteikolla 4-10):
Ä: 10.
I: 10.


Vinkki: Saattaa näyttää siltä, että annamme pääsääntöisesti vain kiitettäviä arvosanoja viineille. Mutta ei.
Totuus on karua todellisuutta: moni maistamamme viini jää lopulta arvostelematta, koska niistä ei yksinkertaisesti ole mitään sanottavaa.

Tai miltä tuntuisi lukea useampi arvostelu peräjälkeen: "Tästäkään viinistä emme keksi mitään erityisen hyvää tai huonoa sanottavaa. Harmaa, mitäänsanomaton tapaus."
Niinpä julkaisukynnyksen ylittävät yleensä vain parhaimmat, huonoimmat tai ennakko-odotukset ylittäneet / alittaneet viinit.

Tietäisittepä, kuinka paljon me maistelemme, jotta te Rakkaat Lukijat saisitte viinielämyksiä tai että välttyisitte pettymyksiltä... :)

Ei kommentteja: