maanantai 23. maaliskuuta 2020

Casa di Malia Organic Prosecco Frizzante

Maaliskuu jatkuu maistelemalla italialaista luomua: Casa di Malia Organic Prosecco Frizzante (puulaakin tuotenumero 942267). Hinta 12,98 euroa ja tilavuus 0,75 litraa. Luomua on tämäkin maisteltava. Unohtakaamme hetkeksi ikävät uutiset maailmalta sekä kotimaasta, kippis!

I: Poreilee - valkkari? Aavistus hapanta omenaa. Läpinäkyvä keltaisuus. Pientä poltetta jälkimaussa.
Ei sinällään kamalaa eikä erinomaistakaan, vaan pikemminkin mitäänsanomatonta - se lienee pahinta mitä viinistä voi sanoa (tuottajan näkökulmasta)? Jotain persoonallista vivahdetta tähän tosiaan kaipaa.


Ä: Ei, en minä halunnut kuoharia. En jaksa olla nyt kupliva ja pirskahteleva. Halusin valkkaria, sitä turvallista lämmön tuojaa myrskyiseen, kylmään päivään.
Outoa, tämä löytyi valkkarihyllystä, vaikka pitäisi kuulua kuohareihin?


Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 7+.
Ä: 7½.Vinkki: Covid-19 ja maailmanlaajuinen pandemia. Onko varmuusvarastot täynnä eli riittävästi viiniä karanteenia varten - saako viiniä kotiinkuljetettuna tilattua netistä?
Suomessa mitä luultavimmin ei, tai ainakaan vielä emme ole sellaista palvelua löytäneet. Mutta netin kautta tilattua ja noudettua esim. puulaakista toki saa. Ulkomaiden tilauksista meillä ei ole ajantasaista tietoa juuri nyt; jos teillä on, niin kertokaa toki.

Ei kommentteja: