maanantai 2. elokuuta 2021

Pebble Park Chardonnay hanapakkaus

 

Kauanko on tarpeeksi - olla lomalla? Meille se oli näemmä kaksi kuukautta :) 
   Covid-19 tilanteen uudelleen paheneminen kotimaassamme Suomessa sekä maailmalla vetivät mielemme mataliksi; eikö tämä koskaan lopu? Mutta joskus se on meidänkin noustava murheen alhosta ja jatkettava taas viinien maistelua - eihän tästä elämästä muuten mitään tulisi :P   
   Otetaan siis esille nippu heinäkuisia arvosteluja ja aloitetaan: eettinen etelä-afrikkalainen hanapakkaus Pebble Park Chardonnay (puulaakin tuotenumero 008165). Hintaa tällä kahden litran (2,0 ltr) viinilaatikolla on 21,48 euroa. Joko alkoi aurinko paistamaan myös mielentasolla?
 
I: Vaalea keltainen, sitruunainen, kevyt ja lievästi hapan maku. Kokonaisuus melko tavanomainen chardonnay. Paranee kuplaveden kera - kyllä; kuplaveden kera ja onkin täten mainio janojuoma ilmastonmuutoksen mukanaan tuomassa heinäkuun helteessä... lääh.

Ä: Heleän hehkuva, hieman omenainen, maussa myös koivua ja herukanlehteä. Tämä viini on aivan loistava kesälomalla kukkien ja pihan hoitamisen lomassa. Juuri siihen hetkeen kun tietää, että viininsä on ansainnut!
 
Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 8½.
Ä: 10.


Vinkki: Kuplavesi, on se sitten kaupasta haettu tai itse suhautettu, toimii kesäisenä janojuomana viinin kanssa mitä mainioimmin. Kokeile ja ylläty!

Ei kommentteja: