sunnuntai 31. maaliskuuta 2024

Kaiken Estate Malbec 2021

Hyvää pääsiäistä! Mämmin ja suklaamunien lomassa nautimme argentiinalaista punaviiniä nimeltään Kaiken Estate Malbec 2021(puulaakin tuotenumero 480007). Hinta 12,98 euroa ja tilavuus 0,75 litraa. Paas kattoen tänne päin... ja mukana jälleen nuorempaa sukupolvea edustamassa M.


I: Leppoisa lauantai; pientä pintaremonttia keittiössä, Doc Martinia dvd:ltä ja tämä punaviini: rasvainen ja rautaisen makuinen, makeahko... siis täyteläinen. Ei huono, mutta ei originelleinkaan. Niinpä numeroni on...
   Seuraavanä päivänä: Tekisi mieli tähän alkuun todeta kuten parhaillaan teeveessä menevässä Reinikaisen jaksossa: "Päätäni särkee hiukan". Puulaakin kassa myi tämän viinin luomuna, mutta eipä lue luomusta mitään pullossa, saati puulaakin nettisivullakaan.

Ä: Paksu, pehmeän notkea. Täyteläisen tumma maku saa hymähtelemään; niin hyvää. Mielikin pehmenee, ajatukset hidastuvat. Olla vaan tässä hetkessä. Nyt.

M: Kirpakka, hapan, syvä.

Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 8+.
Ä: 10-.
M: 6.


Vinkki: Älä luota ainoastaan puulaakin myyjään, vaan ota haluamasi viinin taustat selville jo etukäteen. Vegaaninen ei ole sama asia kuin luomu.


p.s. Tämä on 494. julkaisu by * Pieni ViiniBlogi * 
* Viiniarvosteluja jo vuodesta 2005 * Sama blogi, samat tekijät  *

Ei kommentteja: