torstai 22. kesäkuuta 2006

Pato Africano

* Pieni Viiniblogi * jatkaa viinien maistelua muuttovalmisteluiden lomassa vieraan V kanssa. Nyt vuoron saa valkoviini, jonka etikettiä komistaa tutun näköinen hahmo ja nimi on Pato Africano (puulaakin tuotenumero 518747). Hintaa tällä taidepläjäyksellä on 6,48 euroa ja tilavuutta 0,75 litraa. Menikö nokka tukkoon tätä nauttiessa?

V: Aku Ankka-limpsaa? Haju: Nenä tukossa. Maku: Oliskohan Tshernobylin lauhdevettä? Jälkimaku: Ohhoh. Röyh.

I: Vanha totuus pitää näemmä taas paikkansa; korea ulkomuoto, rujo sisältö. Ensimaku tyrmää makunystyrät kumoon eikä ne sieltä palaudu jälkihöyryissäkään... on tämä melkoinen kokemus viininmaistelijaurallani. Liian hapokas, liian kirpeä. Kaikki äärilaidat tulevat yhtä aikaa päälle - luulin ettei tällaista eteen tulisikaan... sen jälkeen, kun olin joskus 1990-luvun alussa maistanut serkun tekemää kotiviiniä (kaikella kunnioituksella, serkku rakas!).
Mielestäni ymmärrän jotain brändäyksestä sun muusta taiteilusta koulutuksenkin puolesta, MUTTA pitäisi taiteilijan(kin) ensin tarkistaa tuotteet, joihinka nimensä ja teoksensa antaa... vaikkakin saisi korvauksena tukun rahaa ja (kyseenalaista) mainetta.
Btw; huonokin julkisuus on hyvää mainosta, mutta silti... surettaa taiteilija S:n puolesta tämä viini ja sen laatu :(


Ä: Yäk.

Arvosanat (asteikolla 4-10):
V: 5.
I: 5½.
Ä: 5-.Vinkki: Ei ne suuret sanat suuta halkaise... vaan huono viini! Ja jotta välttyisit ostamasta huonoa viiniä, lue viiniarvosteluja. Kaikki eivät ole samaa mieltä samasta viinistä, kuten ei ole yhtä yhtenäistä makuakaan, mutta jotain voi päätellä... myös tästä arvostelusta.

Hyvää Juhannusta, Rakkaat Lukijat!
...ja valitaan kokon sytyttäjäksi se porukan vähiten nauttinut, aikuinen henkilö :)

Ei kommentteja: