maanantai 31. heinäkuuta 2006

Hedgerow

Ennen lopullista muuttoa "vihreämpien puulaakien äärille" maistelemme ikäänkuin pisteeksi iin päälle (Miksei Ään? kysyy I) luomuviiniä nimeltään Hedgerow White Wine (puulaakin tuotenumero 007352). Hintaa tuotteella on 7,29 euroa ja tilavuutta 0,75 litraa. Osaako saksalainen tehdä luomua? se selviää nyt.

I: Takana raskas asunnonhakureissu ja hikeä pukkaa vieläkin kuuman päivän iltana, lasissa autolämmintä valkoviiniä - ennakko-odotukset eivät ole korkealla, mutta aloitetaan.
Piristävä alkumaku, ehkä jopa hieman poreileva, hedelmäinen. Oikein mukavan makuinen suussa pyöriteltävä - ei hapokas tai muuten pistävä. Jälkimaku potkaisee aavistuksen hetki jälkeen nielaisun... maukas nimenomaan tässä ja nyt: tämän lämpöisenä ja itse väsyneenä, nestevajaustakin taitaa olla. Mitä enemmän tätä juo, sitä enemmän ihmetyttää ettei aiheuta mitään "sivuoireita", joita tulee yleensä kun nauttii viiniä janoonsa; ei jyskytä ohimoissa, ei hikoiluta, ei aiheuta pikakänniä - puuttuuko tästä viinistä luomuna sellaisia ainesosia, jotka aiheuttavat em. oireita "tavisvinkuissa"???
Tulee sellainen kevyt, sanoisinko jopa eteerinen? tunne eli päivän murheet häipyy johonkin positiivisen ajattelun alle... eeh, eihän tällaista viiniä voi ollakaan?! noh, nyt se on nautittu mutta positiivinen ajattelu on edelleen tallella - tätä on kyllä ostettava toistekin ja nautittava oikein illanistujaisissa!


Ä: Ihanaa. Mahtavaa. Kuplivaa. Maiskis. Muiskis. Mussutimussuti. Pusipusi. Halihali.

Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 10.
Ä: 10.Vinkki: Kun haluat ilahduttaa paremman puoliskosi lemmekkäitä tunteita, tarjoa Hänelle tätä luomuviiniä... Ä ainakin sekosi täysin ;)

* * *

* Pieni Viiniblogi * muuttaa seuraavan viikon ajan. Nettiyhteyden saaminen uuteen osoitteeseen on toistaiseksi? joten toivotamme tässä kohtaa lukijoillemme
Lämmintä Intiaanikesää!

ja hei... tulemme kyllä takaisin "linjoille" uusien tuotteiden kanssa, odottakaas vain... :)

Ei kommentteja: