perjantai 30. joulukuuta 2005

White Water Lily

* Pieni Viiniblogi* menee sinne, minne valo ei yllä... eli paikallispuulaakin valkoviinihyllyn kuiva-osastolle! invaasion aloittaa bulgarialainen White Water Lily (puulaakin tuotenumero 570657). Hinta 1970-luvun kuulamörssärijättien perillisellä on 5,29 euroa ja tilavuus 0,75 litraa. Oliko ilmassa Suuren Urheilujuhlan tuntua? lue ja nauti.

I: Wau! todella absurdia jo etiketistä alkaen: bulgarialainen valkkari englanninkielellä markkinoilla ja oikein kukka napinl... etiketissä. There is something goin' on... kevyt tuoksu. Maistuu myös kevyeltä. Kuin vettä - voiko vesi muuttua viiniksi? kukkainen; etiketti täsmää makuun oikein hyvin. Miellyttävä valkkarikokemus, Erittäin. Tulee väistämättä mieleen samantapainen, oman sarjansa pöydän puhdistaja vodka-osastolta: virolainen Saaremaa 80%. Kummatkin yllättävät raikkaudella ja tuoreudella. Vanhat mielikuvat DDR-ajoilta voi nyt viimeistään heittää romukoppaan (ainakin viinien osalta). Vahva haastaja Verduzzolle.


Ä: Aprikoosin vieno maku, raikkaus kielellä, kaipuu naposteluun! suklaakonvehtia? kirsikkajuustoa? toffeeta? vihreitä kuulia? En jaksa nousta, istun. Nautin ja makustelen edelleen. Hyvää, vaikka "laimeata". Mutta mistä tämä niskasärky puolen lasillisen jälkeen? * hän etsii vastausta Anatomian ja fysiologian oppikirjasta * Vaisto puhuu nestevajauksen puolesta - otetaanpa toinen lasillinen :)

Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 9.
Ä: 8.Vinkki: Viiniä lasiin ja raketti taivaalle - mutta Ei Yhtä Aikaa!

Hyvää Uutta Vuotta 2006!

Ei kommentteja: