sunnuntai 30. syyskuuta 2007

Castillo Montroy

Pistetään tähän perään heti toinenkin viiniarvostelu, joka itse asiassa oli edellisen viiniarvostelun kanssa tehty samana iltana. Ja samoilla lisukkeilla :) Castillo Montroy Reserva 2003 (puulaakin tuotenumero: 470724). Hintaa on 3,49 euroa ja tilavuutta 0,375 litraa. Mitenkä suu nyt pannaan?

I: Huono alku: tuoksuu "tyypilliselle jouluviinille"! Mutta ensimaku korjaa suunnan positiiviseen: mieto ja täyteläinen. Jälkimaussa parfyymin kaltaista viehkeyttä. Positiivinen ylläri! Olisi maistunut enemmänkin... jäi vähän "puolitestatun" maku pienestä pullon tilavuudesta johtuen. Kannattaa ehdottomasti ostaa heti isompi pullo :)

Ä: Oh, mikä kiitos vauhdikkaasta päivästä! Lasillinen tätä viiniä, lautasella juustoa ja suklaata, televisiossa Sinkkuelämää. On hetki huokaista ja palkita päivän työnteko.
Hyvää, erittäin hyvää. Tuoreen tuntu, täyteläisyys, tumma maku. Paksuus viipyi kielellä. Hyvä hetki nolla aivot, olla vaan ja nautiskella.


Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 9.
Ä: 9-.Vinkki: Aiemmassa vinkissä mainittu Herkkujuustolan Vilho-juusto nyt tarkemmassa analyysissä; haju tarttuu sormiin, ei lähde pois pesemällä. Voimakas tuoksu karkottaa. Maku paranee suussa kerta kerralta.
Extreme-viininautiskeluun!

Ei kommentteja: