torstai 13. maaliskuuta 2008

Custoza 2006

Iiiikkk... nyt tuli kiire! Nimittäin puulaaki ehti julkistaa jo uuden vuosikerran tästä, mutta käsitellään nyt edellinen pois alta, niin on mihin verrata: Bianco di Custoza Terre in Fiore (puulaakin tuotenumero 548937). Hintaa saapasmaan luomulla oli 8,41 euroa ja tilavuutta 0,75 litraa. Millä mielellä?

I: Kingston Wall. Omenasiiderin tuoksu. Kirkas keltainen, läpikuultava väri. Freud, Marx, Engels & Jung. Mieto, nopeasti häipyvä, hailakka omenainen maku; tulee ja menee kuin Porsche autobahnilla, häipyy kaukaisuuteen. Höh.
Pala Vilhoa; ärtsyä juustoa miedon viinin seuraksi = toimii :)
Ja jukeboksi soittaa; Carita Holmström. Kurkkua ei polta eikä muutenkaan jää "paskaa fiilistä". Backsliders. Kokeilu Pätkis-suklaan kanssa ei toimi.


Ä: Kuivan saunavastan tuoksu. Häivähdys lämmintä kesäiltaa; iho höyryävänä saunan jälkeen. Ensimaussa savua, kuivuutta ja rusinamaisuutta. Jälkimaussa aamukastetta ja perhosen siipien keveyttä.
Ajatukset liitävät kiireettömään kesään. Ja mikä olisikaan viininautinto ilman juustoa ja suklaata (sanokoot "viiniasiantuntijat" mitä tahansa)?
Muistatko 80-luvun ja Pätkis-suklaan? Hallelujaa, maku tallella! Edes joku asia pysyy samana vuodesta toiseen! *Ä kiittää ja niiata niksauttaa*


Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 9½.
Ä: 9½.Vinkki: Otetaan reilusti vaan... suklaata viinin kanssa. Ei tämä niin vakavaa ole :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

A great vine with a Cheese Fondue!