perjantai 14. toukokuuta 2010

Kir Royal

Tänään se helle sitten saapui :) Ja eikun juhlajuomaa esille ja ulos partsille nautiskelemaan. Kir Royal (puulaakin tuotenumero 313717) maksaa tänä päivänä 12,91 euroa ja tilavuutta nykyäänkin 0,75 litraa. Onko vanha tuttu 1980-luvulta, vanha juttu vuonna 2010?

I: Kir Royal... se oli sitä amisaikaa kasarina, kun sitä pientä hinnastoa ulkoa opeteltiin, aijai... ihan tässä wanha liikuttuu, kun eteen tuodaan juoma, joka on tuttu mutta vain paperilta. Miltäkö tämä olisi maistunut silloin? Noh, maistetaanpa nyt.
Kukkaismainen tuoksu. Kuplii ja sihisee lasissa. Makeahko puraisu ensituntumalla. Muistuttaa Lambrusco Grasparossaa, yllättävän paljonkin - prosentteja taitaa olla tässä enemmän, samoin sokeria... hieman hapahko, homeinen jälkimaku.
Maku miellyttää kokonaisuutena loppuun saakka. Prosentit kyllä huomaa... hyvä vaihtoehto kuiville kuohareille.


Ä: Oh, kirsikkaa *Ä tuijottaa lumoutuneena taivaanrantaan* Ihanaa, makeaa, täyteläistä *Ä nauttii silmät kiinni ja hyrisee tyytyväisenä*

Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 9.
Ä: 10.Vinkki: Nyt kun kesän myötä on taas pikkupakko käryyttää niitä kuolleiden eläinten osia grilleissä pihalla parvekkeella puistossa missä lie, niin ollaan varovaisia sen tulen kanssa, jooko? Tulipalot eivät ole mikään kiva pikku juttu.

Ei kommentteja: