torstai 28. kesäkuuta 2012

250 Reserva Syrah 2010

Heinäkuu on perinteinen kesälomakuukausi ja sinne mekin menemme, siis lomalle :)
Mutta hei, otetaas vielä yksi pullo esille ja se on sitten tämä: 250 Reserva Syrah 2010 (puulaakin tuotenumero 498517). Hintaa huikean kaunis 9,99 euroa ja tilavuutta sulavasti 0,75 litraa. Tästäkö se kesäloma alkaa?

Ä: Vetinen alkumaku, jotensakin laimea. Kaipaisi avukseen juustopohjaisen liharuoan. Ilman syötävää viini jää mitäänsanomattomaksi.

I: Tumma, sujuvasti kurkusta alas solahtava juotava. Ilmiselvä syrah. Ei herätä pahennusta tai ihastusta.
Minkä kanssa tätä joisi? Chilisuklaa menee, samoin kylmäsavustettu inkkarisuolattu kalkkunafilee saaristolaisleivän päällä.
Hyvä, perusvarma yleispunkku. Tällä voitelee niin kielenkannat kuin alakerran niuhottavan naapurinkin... sopii niin Pierren eväslaatikkoon kuin Jorman kaveriksi puiston penkille.


Arvosanat (asteikolla 4-10):
Ä: 8½.
I: 9.Vinkki: Lähdemme tilaviinimatkailemaan jonnekin päin Suomea :) Heinäkuun loppupuolella lienemme taas linjoilla - siihen asti;
Kiitos ja Hyvää Kesää :D


1 kommentti:

Punk n Roll Fucker kirjoitti...

Hienoa...tuo teidän tilaviinimatkailu kesälomallanne. Itsekin olis tarkoitus tehdä pistoreissuja muutamille suomen viinitiloille ja hieman esitellä sitten niitä blogissani. Mutta kuitenkin mukavia lomia, olkoon ilmat suosiolliset ja viinit nautinnollisia =)