sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Montalto Pinot Grigio 2011

Vaihdetaan maata, pakkauskokoa ja -materiaalia: Montalto Pinot Grigio 2011 (puulaakin tuotenumero 536818) tulee Sisiliasta, tilavuutta 1 litra ja muovipulloon pakattu on - niin mikä? Hinta on 9,48 euroa nykyään (syyskuussa hinta oli 8,72 euroa).

Ä: Laimea sitruunainen, kuulas ja kirkas. Ei herätä suurempia tunteita, soljuu keveästi radiota kuunnellessa.
Perusviini perusiltaan.


I: Kevyt hiivainen alkumaku. Aavistus makeudesta toisella maistamisella välitön tuntemus. Eipä oikeastaan eroa mitenkään tavis-valkkarista makukokemuksena.
Menee keskikastiin; "Ihan kiva, tulipa maisteltua".
Muistikuvassa häivähtää El Tiempo sininen, paitsi että se on halvempaa.


Arvosanat (asteikolla 4-10):
Ä: 8+.
I: 8-.Vinkki: Hyvän viinin metsästys on kokemustemme perusteella lähes yhtä työlästä ja kallista kuin hifin harrastaminen... ja me sentäs pyörimme pääasiassa kuluttajaystävällisessä (?) 10 euron hinnan tuntumassa.
Taitaisimme ollakin High End-sarjassa, jos ostaisimme niitä viinejä, joita meille tyrkytetään maisteltaviksi rahaa vastaan; hinnat alkaen 20 euroa per puteli.

Ei kiitos - niin kauan kuin meidän pitää viinimme rahoittaa duunaritaustaisella työllä, kuten suurin osa lukijoistammekin tekee.

Niin että Arvoisat Viinien Maahantuojat:
ihan kiva että lähetätte meille mainoksia arvokkaista tuotteistanne, mutta meidän tuloillamme emme pysty niitä hankkimaan *vink vink*


Ei kommentteja: