torstai 18. heinäkuuta 2024

The Flower Pot Biowein Rot 2021

Emme anna jatkossa Googlelle lupaa evästeisiin blogissamme kuvan muodossa, joten tästä eteenpäin mennään ilman kuvia ja linkitetään arvostelu ko. viinin esittelysivulle, jos mahdollista.
 
Juhlat ovat ohitse - vai ovatko? Eteenpäin mennään, sanoi mummo puulaakissa. Muistatteko kukkaviinin viime kesältä? Se oli valkoviiniä ja nyt maistelemme sen sisarjuomaa punaviininä. Nimi on The Flower Pot Biowein Rot 2021 (puulaakin tuotenumero 957392). Hinta kukkapullolle on 12,98 euroa ja tilavuus 0,75 litraa. Muistiko I ja / tai Ä ottaa kukkasiemenet talteen etiketin takaa ja istuttaa ne?

I: Ensimaistamisella yllättävän neutraali. Viinin makutuntuma ei herää edes juustojen kanssa. Toisaalta tämä on myös hyvä; viinin ei tarvitse aina herätellä suuria tunteita? En sanoisi tätä huonoksi. Kukkaideasta lisäpiste.

Ä: Kirpakka alkumaku, mutta hetken lämmettyä lasissa maku pyöristyy. Juustojen kanssa viini löytää uuden tason, pehmeys, jopa hivenen marjaisuutta. Nyt äkkiä pullo tyhjäksi, että saa siemenet multaan!

Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 9.
Ä: 9-.

Vinkki: Muista liuottaa tästä pullosta etiketti irti ja ottaa talteen sieltä etiketin takaa siemenet - tai hautaa koko pullo kukkapenkkiin (vaaka- tai pystysuunta, kumpikin käy?) etiketin kera!


p.s. Tämä on 501. julkaisu by * Pieni ViiniBlogi * 
* Viiniarvosteluja jo vuodesta 2005 * Sama blogi, samat tekijät  *


p.p.s. Sinne se pullo ehti mennä, pullonpalautusautomaattiin, etketin kera ennen kuin lamppu syttyi päässä...

Ei kommentteja: