tiistai 9. elokuuta 2005

Diamante


No niin, aloitetaan Pieni Viiniblogimme espanjalaisella Diamante valkoviinillä, jonka saa paikallispuulaakista tuotenumerolla 007051. Hintaa on 7,87 euroa / 0,75 ltr.

I: Hyvä alkumaku, menee huonelämpöisenä ihan silleen. Hetkinen --- kun seisoo hetken lasissa, maku muuttuu; muistuttaa rairuohoa :( yöh... menettelee, mutta pitkin hampain. Mieluummin tätä kuin turpaan. En suosittele.

Ä: Maku kohtuullistui kera lisäaineettoman Arlan Adam-juuston (kun ei muuta jääkaapista löytynyt). Maku suorastaan pyöristyi, kun siemaisun jälkeen haukkasi itsetehtyä taateli-rusinakakkua. Mutta ilman suupalaa maku vaikutti kerrassaan karvaiselta.

Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 6,5.
Ä: Suupalan kanssa 8,5 / ilman suupalaa 6.


Vinkki: Tämä viini puuduttaa ja väsyttää, joten seksi ENNEN viinin nauttimista ;)

I:n jälkikirjoitus: Diamanten aiheuttama väsymys tuntui ja myös näkyi seuraavana aamuna habituksessa äänen madaltumisena sekä jatkuvana haukotteluna (huom: nautittu määrä "pari lasillista"). Taiteilija-katu-uskottavuuteni koheni tämän myötä kymmeniä prosentteja , ainakin paikallisessa Postissa ja Kelassa asioidessani sain osakseni hymyä ja hyvää tuulta, jotka tulkitsin sanomattomaksi lauseeksi "tuollaisiahan ne taiteilijat aina ovat".

Ei kommentteja: