maanantai 21. marraskuuta 2005

Painter's Cove

Maalarin Erikoista? tuumasi I nähdessään tämän viinipullon pienen paikallispuulaakin hyllyssä: Painter's Cove Shiraz Cabernet 2004 (puulaakin tuotenumero 005424). Tilavuus 0,75 litraa ja hinta 6,84 euroa.

I: Nuuhkaisu pulloon... kuin polkupyörän sisuskumin ilma - yök! maku on sen sijaan kanelinen, glögimainen, itse asiassa miellyttävän mausteinen. Samanlaista särmää havaittavissa kuin Jacob's Creekissäkin - aussit osaavat näemmä tehdä Todella Persoonallisia punaviinejä. Ei mitään oksalakka-osastoa.

Ä: Vincent van Gogh mietti maiseman värien olemusta: "Usein minusta näyttää kuin yö olisi väreissään päivääkin rikkaampi, näissä syvissä violetin, sinisen ja vihreän sävyissään."
Kaunis etiketti houkutteli, eikä pullon sisältökään huonoa ollut. Ikävä vaan, ettei öljyvärit olleet valmiina, sillä luovuus olisi voinut viinin myötä väreinä ryöpytä.


Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 9+.
Ä: 8½.Vinkki: Inspiraatio hukassa? Sinun ei tarvitse olla - istu alas ja avaa kaikessa rauhassa viinipullo. Hengitä syvään ja huokaise. Siemaus hyväksi havaittua viiniä sekä katse kaukaisuuteen, anna ajatustesi avautua...
* Pieni Viiniblogi * suosittelee em. käytäntöä varsinkin ateljee-työskentelyyn, toimii...

Ei kommentteja: