torstai 2. marraskuuta 2006

Casal Garcia


Emme ole unohtaneet Teitä, oi Rakkaat Viinit... eikun Lukijamme! Arjen kiireet ovat vieneet meitä kuin kolmen vartin viinilekaa, mutta: Casal Garcia (puulaakin tuotenumero 008361) on maistunut! Hintaa valkoisella on 6,31 euroa ja tilavuutta 0,75 litraa. Väsyttikö portugalilainen enemmän kuin arki?

I: Poreilee. Maistuu kuivalta, lievästi hapan. Jälkimaku taipuu salmiakkiin?! poreet tuntuvat myös nielussa :) rentouttaa miltei heti (tietskarilla istutun(työ)illan jälkeen). Tämän voimalla jaxaa katsoa jopa tovin Pig Brotheria... (onko tämä kehu? niin...) nimi tuo mieleen hippimusiikillisia assosiaatioita varsinkin toisen lasillisen aikana Eikä Se Ole Paha Asia ;)

Ä: Poreet ihmetyttivät. Kuivuus tarttuu kitalakeen. Naapuripariskunnan riitely ärsyttää. Nyt kaipaisi hiljaisuutta ja rauhaa. Nukuttaa. Oiva unilääke, tosin kallis sellainen...

Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 7½.
Ä: 8+.Vinkki: Talven lumimyrskyissä tarpoessa, kassissa viiniostokset (juomattomat -toim.huom.-), voi kaatua todella ikävästi ja äkkiä. Sekä pahimmassa tapauksessa särkeä tuoreet ostokset :( Tämän välttääksesi kannattaa joko
a) tehdä
b) etsiä kotopuolen vintiltä
c) bongata kirpparilta tms.
aito Pannumyssy, siis kahvipannun päälle laitettava "myssy" jonka tarkoitus alunperin oli pitää kahvi ja -pannu mahdollisimman pitkään kuumana.
Nyt sen voit laittaa (jo himassa valmiiksi -tyhm.huom.-) ostoskassiin ja eikun puulaakiin shoppailemaan; kassalla sujautat pullot pannumyssyyn ja myssyn avoin suu edellä muovikassiin. Näin Sinulla on todella paksu suoja Rakkaille Ostoksille.

Nyt kelpaa kaatua vaikka suojatielle kaikkien autojen edessä (Emme toki suosittele tätä) ja Ähäkutti! Siitäs saivat kaikki vahingoniloiset autoilijat, kun nousetkin ylös ja jatkat matkaa kuin-se-kuuluisa Mummo Lumessa, ostokset ehjänä!

...ja hei! Jos oikein paha myteri yllättää etkä urbaanina cityihmisenä tietenkään kehtaa käyttää pipoa saati aitoa Nikitaa (kas kun niitä ei saa enää mistään! Hannu Karpon vastaava taitaa olla aito Super 70's?!), niin eikun pannumyssy päähän! On lämmin. Mieluummin ehjät aivot ja risat putelit kuin... no, kyllä te tiedätte, päinvastoin - tässä tapauksessa riski kannattanee ottaa ;)

Ei kommentteja: