sunnuntai 31. joulukuuta 2006

California White

Uusi vuosi koittaa ja uudet kujeet. * Pieni Viiniblogi * on aloittanut --- tai no, jos ollaan rehellisiä niin tätä on jatkunut joulusta saakka --- juhlinnan. Länsirannikolta on löytänyt tiensä juhlapöytäämme Carlo Rossi California White (puulaakin tuotenumero 007524). Hintaa 5,98 taa... siis euroa ja tilavuus varttigallona? eikun 0,75 litraa. Maistuiko uuden mantereen makia?

I: Hmpf... onpas viinirypälemäinen jälkimaku. Aloitus taasen neutraali. Ei oikein nappaa - hukkuu valkkarien tavanomaisimpaan keskikastiin... tästä ei ole paljon sanottavaa; ei herätä suuria tunteita, ei hyvää eikä liioin pahaa.

Ä: Savujuustoa, yrtti- ja pippurijuustoa ja... suklaata. Viini on upea seuralainen juustolautasen kera. Viinin maku pehmenee. Makuaistimus herkistyy. Keskitason viini, joka menee alas juuston voimalla.

Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 7-.
Ä: 7.Vinkki: Koska tänä uutena vuotena ei ole lunta, niin ilotulitusrakettejakaan ei kannata ampua viinipulloista (tyhjistä -toim.huom.), koska ne eivät pysy paljaalla maalla todennäköisesti pystyssä. Kannattaakin unohtaa raketit suosiolla ja keskittyä tyhjentämään täysiä viinipulloja. Siinä tuskin tulee hutikutia...

Hyvää Uutta Vuotta 2007! Rakkaat Lukijat :)

Ei kommentteja: