sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Cono Sur Reserva Cabernet Sauvignon 2008

Fillari kulkee taas Suomen suviyössä ja juhannusta kohti on suunta. Virallinen kesäpäiväntasaus on huomenna maanantaina (21.6.2010) ja sen kunniaksi maistamme punaviinin nimeltä Cono Sur Reserva Cabernet Sauvignon (puulaakin tuotenumero 437937). Hintaa on 9,99 euroa ja tilavuutta 0,75 litraa. Laskeeko kesäyön aurinko vai vietämmekö yötöntä yötä?

I: Makunystyröitä tervehtii heti tunnistettava CS:n maku, mutta on tässä jotain muutakin... tuoksusta on vaikea havannoida mitään (vielä), taitaa olla hivenen liian viileää, oltuaan puolipäivää jääkaapin keskitasolla lappeellaan.
Aavistus makeutta ja karpaloa jälkimaussa. Prosentit tuntuu miltei heti, on tämä tujua kamaa, huh. Hieman lämpöisempänä varsin täyteläistä.
Humalahakuiseen juomiseen ok. Puuduttaa leukaperät, pistää haukottamaan ja sumentaa kuuloaistin. Hyvä unijuoma ;)


Ä: Tuoksussa vaniljaa, ruusunmarjaa sekä vadelmaa. Maussa pieni pettymys - vetisyys peitti hienon aromin. Viinin lämmetessä lasissa maku täydentyi ja pehmeni.
Fazerin Sinisen suklaan kera maistui jo liki täydelliseltä. Ensimmäisen lasillisen jälkeen ihanan "pehmeä" olo. Toisen lasillisen jälkeen olo on utuinen, unelias. Tähän on helppo jäädä, antaa unen tulla.


Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 9.
Ä: 9-.Vinkki: Jätetään se kokko sitten sille, jolla on siihen lupa ja selvempi pää. Pidetään huolta humalaisemmasta läheisestä ja jatketaan elämää juhannuksen jälkeenkin.

Hyvää Juhannusta kaikille Teille rakkaat lukijamme :)

Ei kommentteja: