torstai 27. huhtikuuta 2006

El Tiempo


Ensin pieni varoituksen sana tähän alkuun: * Pieni Viiniblogi * muuttaa kesän aikana vihr... isompien puulaakien äärelle kasvukeskuksen liepeille ja siksi tämän blogin päivittyvyys saattaa alkaa hieman venymään nykyisestä 7-10 päivästä. Valitamme häiriötä, mutta ehkä aiheutunut haitta kääntynee voitoksi elo-syyskuun puolella?!?!

Ja sitten itse aiheeseen, joka onkin jo hyvinkin tuttu, ainakin I:lle nuoruusvuosien Ämyrock-kekkereiltä (hymyilee parhaillaan kuin Se Kuuluisa Hangon Keksi - joka lienee nykyään ulkoistettu jo jos ei Kiinaan saakka, niin ainakin Ruotsiin?)... anyway, maistelupöytään on karauttanut espanjalainen peruspunainen härkätaistelijasankari El Tiempo Tinto (puulaakin tuotenumero 004801). Hintaa toreadorilla on 4,80 euroa ja tilavuutta 0,75 litraa.

I: "Muusikolle lisää Tiempoa"... vai sanoisiko "O Tiempora! O Mores!" ("Oi Tiempoa! Oi Lisää!" I:n Erittäin Vapaa Suomennos ;) mikäs tässä - terve vaan ittelles! narautetaan korkki auki ja maistetaan nuoruuden (muistelo)lähdettä: joo-o... silloin joskus Erittäin hyvää, nykykokemuksella varsin keskinkertainen punaviini. Tuoksu on suhteellisen neutraali, maku hieman rautaan vivahtava. Voisi joku tarkkavainuisempi väittää tällä olevan jotain tekemistä marjojenkin kanssa, hmm... ihan jees, varsinkin hinta/laatusuhteessa. Mutta ehkä sittenkin ottaisin samalla rahalla Don Sanchon...

Ä: Isokuovin kujerrukset korvissani, kurjenmiekkojen lehdet mullan alta pilkistää. Auringonlaskun kauniit värit silmissäni. El Tiempo ajatuksiani syventää (toim.huom. Ä EI ole runoilija... vielä - pitänee ottaa siis enemmän ;)

Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 8-.
Ä: 9-.Vinkki: Nuoruutta ei (kai?) koskaan saa takaisin, mutta Ämyrock ja Kari Peitsamo-kombinaation saa joka vuosi ja ilmaiseksi! ei muuta kuin heinäkuun 1. päivä rennolla rock-asenteella Hämeenlinnaan, kassissa leipää ja... viiniä :)

Ei kommentteja: