maanantai 31. joulukuuta 2007

Campo Viejo 2004

Veijo Esso. Ja ne baarit. Assosiaatioilta ei I voinut välttyä, kun puulaakissa katseen kohdalle osui Campo Viejo Tempranillo 2004 (puulaakin tuotenumero 006941). Hintaa punaisella on 8,99 euroa ja tilavuutta 0,75 litraa. Veikö Camping Veijo koemaistajat aikamatkalle 1970-luvulle vai osuiko kohdalle nykyaika?

I: Kevyt raikas punainen tuoksu. Kovin tuttu ensimaku; joku toinenkin viini maistuu aivan samalle, mutta mikä? Ettei vain Don Sancho?
Ei hullumpaa, mutta vaisto sanoo, että tästä tulee huono huominen liikaa nautittuna. Niin se maku: yllätyksetön tempranillo - tätähän nämä ovat. Vaikea löytää nyansseja. Olisko pitänyt ottaa enemmän ja luulla vähemmän?


Ä: Nahkainen tuoksu, läpitunkeva maku. Laittaa irvistämään. Polttelee kitalaessa, kuplii vatsassa. Huono olo muutaman kulauksen jälkeen.

Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 7-.
Ä: 6-.Vinkki: Vaiston merkitystä ei voi olla korostamatta liikaa, kun puhutaan viineistä. Tälläkin kertaa vaisto varoitti I:tä puulaakissa sympatiseeraamasta espanjan punkkua jollain menneellä lapsuuden maisemalla - mutta minkäs teet? Parantumaton romantikko saa melko varmasti pahan päänsäryn ja/tai migreenin valitsemalla tuotteen, jolla ei todellisuudessa ole mitään tekemistä valinnan tekijän kulttuurisen taustan kanssa.


* Hyvää Uutta Vuotta 2008 kaikille lukijoillemme!

* Pieni Viiniblogi * Loves Yuo ;)

Ei kommentteja: