torstai 6. joulukuuta 2007

Valkoviiniglögi

Joulu on taas, lasit täynnä... niin mitä? Kokeillaanpa valmista glögiä nimeltään ytimekkäästi Valkoviiniglögi (puulaakin tuotenumero 673347). Hintaa tällä kotimaisella tuotteella on 5,60 euroa ja tilavuutta 0,75 litraa. Miten käy itsenäisyyspäivän vieraan?

I: Tuoksuu kanelilta ja mantelilta... vai kuvittelenko kaiken? Maistuu myös em. mausteiden lisäksi rusinalle. Suklaan ja Hilma-juuston kanssa menettelee, mutta vain aluksi - kun glögi viilenee, samalla sen maku väkevöityy melkoisesti. Viimeiset tipat ovat jo Jägermeisterin veroisia... huhhuh!
En tosiaan ensimmäisenä tarjoaisi joulupöydässä. Menettelee "hätäpullona" jos ei muuta ole ja jano senkun pahenee - mutta sen janon on oltava todella kova!


Ä: Mantelinen vivahde, kirpakka maku. Suklaa pehmentää, pyöristää. Joulunvihreän kynttilän loisteessa elo tuntuu aika hyvältä glögin vaikuttaessa mielihyvää lisäävästi.

Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 7.
Ä: 9+.Vinkki: Jouluglögi I:n tapaan on seuraavanlainen; osta pullo tai pari Don Sanchoa ja laita nämä kattilaan (siis pullojen sisältö), mielellään paksupohjaiseen sellaiseen. Lämmitä miedolla lämmöllä höyryävän kuumaksi ja lisää joukkoon makusi mukaan jouluisia mausteita. Tai jätä mausteet pois - ei haittaa. Tärkeintä on lämmin DS ja ajatus ;)

Ei kommentteja: