keskiviikko 21. joulukuuta 2005

Liebfraumilch Marie

Liebfraumilch Marienglöckchen (puulaakin tuotenumero 007316) palauttaa I:n taas hurjiin nuoruusvuosiin muisteloissaan: "Tätä vedettiin colan kanssa 50/50 seossuhteella, kun työkaveri suositteli." Miten kävi tänään; tässä ja nyt? kultaako aika viinin ja blandiksen? ota ja lue. Hintaa saksan vaalealla opiskelijaystävällinen 4,99 euroa ja tilavuus 0,75 litraa.

I: Ooo... kasariaikojen klassikkojuoma! vai oliko se se "peruslippis"? anyway, samaa kamaa kai? onpa hiivainen tuoksu; muistuttaa myös erästä nimeltä mainitsematonta ehkäisyvälinettä... hedelmäinen maku silti. Kevyestä 8%:sta huolimatta kihahtaa kaaliin - yllättävää?! kaiken kaikkiaan silti hyvin neutraali kokemus, näin jälkikäteen arvioituna. Teho/hintasuhde nostaa hieman arvosanaa. Kyllä tätä vielä teinibileisiin uskaltaa suositella, kuten myös nimeltä mainitsematonta ehkäisyvälinettäkin - varmuus ennen kaikkea ;)

Ä: *irvistys* Hän kävelee jääkaapille, sillä on saatava jotain naposteltavaa... juustoa? kitalakea kihelmöivä, halvan viinin oloinen, jonka maun saa peittoon hyvällä suklaalla. Tosin suklaa menee vähän niinkuin hukkaan...

Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 7½.
Ä: 7-.Vinkki: viiniä voi todellakin blandata ja rohkeus, ennakkoluulottomuus sekä hieman fyffeä peliin, niin lasissasi voi olla hyvinkin "eksoottinen kokemus"...

I:n jälkikirjoitus: cola-lippissekoitus nautitaan sitten omalla vastuulla. Käytännön kokeissa nuoruusvuosina tuli testattua ko. juomaa sen verran kavereiden kesken, että jos toinen kehui sen taivaalliseksi, niin toinen haukkui alimpaan... sinne. Tiedätte kyllä minne.

Ei kommentteja: