keskiviikko 8. maaliskuuta 2006

Hardys Bin

Tervehdys Rakkaat Lukijat! * Pieni Viiniblogi * kävi ex-temporematkalla "jossain päin Suomea" ( kuten termi kuului kultaisella 1970-luvulla radiossa) paikallisviinejä hamstraamassa. Mutta ennen niitä hoidellaan pois päiväjärjestyksestä (arvostelu, joka tehty ennen ko. matkaa) paikallispuulaakin punaviini Hardys Bin 343 (puulaakin tuotenumero 444577). Hintaa oli viivakoodissa 5,71 euroa ja tilavuus 0,75 litraa. Kuinka pitkälle pötkikään tämä kengurumaan kasvatti?

I: Vaatimaton pullo ja niin on sisältökin; taas "jouluviini" mielessä :( ei mikään klassikko (oli lopulta viikon avattuna viileäkaapissa). Etiketin suunnittelijoilla ollut tavallistakin harmaampi päivä duunissa? niin on mitäänsanomaton ulkoasu saatu aikaiseksi. Jos nyt oikein pinnistän positiivista sanottavaa, niin se on: menee päähän.

Ä: Pieni huppeli läpi viikon - vain muutaman kulauksen voimin. En suosittele. Päänsäryn alku takaraivossa ei houkuttele toiste tätä viiniä ostamaan.

Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 7-.
Ä: 7½.Vinkki: Viinilasia ei kannata pestä astianpesukoneessa. * Pieni Viiniblogi * havaitsi "maku- ja hajuvääristymää" kun maisteltiin samaa viiniä sekä konepestystä lasista että käsinpestystä. Käsinpesussakin kannattaa suosia pientä pesuainemäärää, joka mielellään on myös mallia "Eko" ts. pesuaine ei sisällä petrokemian ainesosia.

Ei kommentteja: