keskiviikko 26. lokakuuta 2005

J.P. Chenet


Taskuunmenevä J.P. Chenet Cabernet-Syrah 2004 (puulaakin tuotenumero 005704) tarttuu Ä:n käteen puulaakin punaviinihyllystä. Pieni koko 0,25 litraa ja painuma lasitteessa herättää sympatiaa. Hintaa 2,84 euroa. Miksikäs ei? mutta mitä olikaan pullon sisällä? oliko henki tallessa? se selviää armottomassa maistelutilanteessa by * Pieni Viiniblogi *.

I: Ehh... heti toinen punaviini Crianzan ohella, joka on yhtä ankeaa tavaraa kuin em. porukoiden joulupunkku. Täyteläisyys lienee jotain keskivälin paikkeilla, mutta en sittenkään onnistu löytämään tästä persoonallista säveltä. Menee niin "normipunkun" piikkiin, että hävettää. Pieni pakkauskoko on oikein mainio huomioonottaen sisällön laatu; kyllä tämän juo, mutta Ei Kiitos enempää.

Ä: Äitelän makea tuoksu, oikein piti huokaista ja vasta sitten maistaa. Karvas, napsuva. Teki mieli lähteä pesemään hampaat.

Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 6½.
Ä: 6-.Vinkki: Pieni voi olla kaunista myös viinipulloissa. Koko korreloi mainiosti mahdollisen tasapaksun sisällön, kuten tässä tapauksessa. Kohtuus kaikessa, viinipullo päivässä.

Ei kommentteja: