lauantai 29. lokakuuta 2005

Trivento Tribu


Trivento Tribu Bonarda (puulaakin tuotenumero 006573) on tämän Argentiinan pustan tumman täydellinen nimi. * Pieni Viiniblogi * muisteli tätä juodessaan, että mahtaneeko kyseessä olla peräti ensimmäinen etelä-amerikan punaviini tässä kyseessä? anyway, laskut ovat menneet jo hieman sekaisin - toisin kuin me täällä ;) tilavuus on vakio 0,75 litraa ja euroja puulaaki veloittaa tästä 7,06.

I: Trivento, Trivento... on sulla kaunis nimi. Olet kaukana kotoa. Ainoa tuttu on lisäksesi sun Che Guevara. En kehua voi sun makus ainutlaatuisuutta, mut anna se mulle anteex, toisillemme me olemme vain muukalaiset... Tuot mulle mieleen hänet, joka eli, taisteli ja kuoli siellä jossain. Sen kunniax -kippis-

Ä: Tummanvaalea (mitä lie tarkoittaakaan ;) hyvin päähän kihahtava. Muistot tulvivat mieleen eivätkä ne viineihin liity... hyvä seurusteluviini. Vaan pohjiksi jotain aivan muuta (vettä! vettä! keho huutaa vettä!)

Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 8½.
Ä: 8-.Vinkki: Matka maapallon ympäri voi olla helppoa ja huokeata, kun sen tekee pienen paikallispuulaakin viinihyllyn äärellä; valikoima ei ole järin suuri eikä myöskään hintava. Muutamasta vaihtoehdosta on jopa vaaka-horoskoopin omaavan miehen (I) helppo ja nopea tehdä ostopäätös.

Ei kommentteja: