lauantai 19. heinäkuuta 2008

Kaarnikkaviini

Jatketaan saman tein Ala-Tennilän Viinitilan tuotteiden maistelua. Vuoron saa Kaarnikkaviini, jonka raaka-aine on nimensä mukaisesti kaarnikka. Hintaa viinillä on 10 euroa ja tilavuutta pullolla 0,75 litraa. Voiko terveysvaikutteinen raaka-aine olla myös mainio viinin muodossa, toistamiseen?

I: Matti Johannes Koivu ja Ala-Tennilän Kaarnikkaviiniä, saunan jälkeen... selkeä kaarnikan tuoksu, tumma punainen väri, makea. Vahva kaarnikan maku tervehtii makunystyröitä. Ei tippa tapa... eikä edes pullollinen tätä erinomaista tilaviiniä. Vaikea sanoa, onko parempaa kuin Ranuan vastaava --- fifty-fifty menee: yhtä hyviä molemmat!
Nousee kivasti päähän... alkaa laulattamaan kielenkantoja... Oo Las Palmas, sun luoksesi lämpimään...


Ä: Vahva, sammalmainen aistimus. Tumma, kaunis väri. Maussa syvä tummuus, syksyisen metsän kosteus. Jännä viinimarjamainen vivahde, hapan kirpeys.
Tästä viinistä on vaikea sanoa mielipidettä. Väsyneelle mielelle tämä viini tuo nopeammin raukeuden, unenkin.


Arvosanat (asteikolla 4-10):
I: 10-.
Ä: 9.Vinkki: Viinin nautinta radion ääressä kannattaa keskittää alkamaan noin klo 22 arki-iltoina. Ja kanavaksi valita YLE Radio Suomi. Miksikö?
Siksi, että silloin viinin nautinnan ohessa kuulee mainioita musiikkiohjelmia!
Esimerkiksi:
maanantaisin klo 23.03 Bluesministeri,
tiistaisin myös klo 23.03 Kantritohtori,
keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 22.10 Rockradio.
Kummasti näiden parissa vierähtää tovi jos toinenkin ja viiniä pullo, tai kaksi... ;)j.k. Kuten kuvasta näkyy, niin Kaarnikkaviini meni parempiin suihin ennen kuin kuvaajamme ehti paikalle :)

Ei kommentteja: